izmir bostanlı escortbodrum escortgaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanmaltepe escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortanadolu yakası escortAnadolu Yakası EscortKadıköy escortAtaşehir escortBostancı escortizmir escort bayanhttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortBahçeşehir Escortwww.papaitorotisserie.comgrandpashabet girişankara escort
Haymana Haber | Haymana Haberleri | Haymana Gazetesi | Haymana Son Dakika

Muhtarlar Günü Birlik Beraberlik İçinde Kutlandı!

Muhtarlar Günü Birlik Beraberlik İçinde Kutlandı!
18 Ekim 2023 - 20:13 'de eklendi ve 299 kez görüntülendi.

Muhtarlar Günü Birlik Beraberlik İçinde Kutlandı! Yapılan organizasyonda Gazze’de Savaş Suçuyla Ölen Masum Filistin Halkı Anıldı.

Haymana’da, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla birlik beraberlik içinde bir toplantı gerçekleştirildi. Ak Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekillerinin katılım sağladığı toplantıda, Haymana’nın geleceği ve muhtarların önemi vurgulanırken, Gazze’de savaş suçuyla katledilen masum insanlar anıldı.

Muhtarlar Günü için yapılan organizasyon, Cimcime Sultan Termal Otel’in toplantı katında Haymana Belediyesi’nin ev sahipliğinde saat 11:00’de düzenlendi.

Kaymakam Osman Sak, etkinlikte yaptığı konuşmada, muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Organizasyona ev sahipliği yapan Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut,  muhtarlar gününü kutlayarak, Haymana için tek çatı altında birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğinin mesajını verdi. Muhtarlığın önemli bir kurum olduğunu belirten Turgut,  7/24 olacak şekilde muhtarların kendisine ulaştığını ve ulaşabileceği belirtti. Başkan Turgut sosyal medya üzerinden ise, “Muhtarlar Günü dolayısıyla Haymana Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen programa katıldık. Muhtarlar Dernek Başkanı Abdülkadir Beşkaya’ya ve yönetimine davetleri için teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyoruz.” paylaşımında bulundu.

Etkinliğe, Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Okan Konuralp katılım sağladı. Vekiller Muhtarlar Günü vesilesi ile Haymana’ya yapılacak her bir projenin de ayrıca takipçisi olacaklarını duyurdu. Milletvekili Alparslan, “Vatandaşlarımıza hizmet yolunda her zaman omuz omuza çalıştığımız, yerel demokrasinin mihenk taşı muhtarlarımızla bir araya geldik.

Millete hizmet yolunda sizlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu. CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp, günün anlam ve önemine dair muhtarların partiler ve siyaset üstünde bulunduğunu vurguladıktan sonra İsrailin, Filistinlilere ettiğe zulmün son bulması gerektiğini belirterek terörü lanetledi.

Haymana Muhtarlar Dernek Başkanı Abdülkadir Beşkaya, organizasyona ev sahipliği yapan Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’a ve  başta muhtarlar olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederek günün anlam ve önemine değindi. Dernek Başkanı Beşkaya organizasyonun ardından, “Haymana için yapılacak her hizmete siyasi görüş veya parti fark etmeksizin muhtarlar olarak her zaman tam destek veriyoruz. Derneğimiz ve kimliğimiz siyasetin çok üstündedir.” dedi.

Siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve muhtarların katılım sağladığı İstiklal Marşımız ile başlayan organizasyon, Haymana İlçe Müftüsü Ahmet Yalman’ın Gazze’de işlenen savaş suçuyla hayatını kaybeden Filistinlilerin ruhuna dualar okumasıyla son buldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER