Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Haymana’da İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

CHP Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç, Cumhuriyet Halk Partisi Haymana

CHP Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç, Cumhuriyet Halk Partisi Haymana İlçe Danışma Kurulu toplantısının yoğun katılımla gerçekleştirildiğini açıkladı. Parti örgütü, milletvekilleri ve davetlilerin katıldığı toplantıda birlik, dayanışma ve Haymana’nın geleceği üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Kasım Koç, katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür ederek, “Dayanışma desteğini ve bizlerin daha da başarılı olması için sunulan fikirleri önemsiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ile Haymana kabuğunu kırmış olup geleceğimiz için çalışmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever, önceki dönem Milletvekili Levent Gök, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ve parti il başkan yardımcıları katılırken, partililer de yoğun ilgi gösterdi.

Kalabalık katılımla gerçekleşen danışma kurulu toplantısında parti çalışmaları, yerel gündem ve Haymana’nın geleceğine yönelik projeler ele alındı.